Bij Liebr is iedere werkkracht geen nummer, maar een uniek persoon!

Inschrijven als uitzendkracht

Liebr is als uitzendbureau gespecialiseerd in het begeleiden van personen die graag als uitzendkracht aan de slag willen. Tijdens en na de inschrijving verzamelen we alle relevante informatie en gaan we direct op zoek naar een baan die goed aansluit bij jouw wensen. Misschien ben je op zoek naar een tijdelijke baan of hecht je juist veel waarde aan de zekerheid van een vaste aanstelling. Mogelijk wil je in de avonduren werken of juist alleen tijdens kantooruren.

Alles wordt voor je geregeld! Als je wordt voorgesteld bij een (of meer) van onze opdrachtgevers, word je regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Naar aanleiding van ons voorstel kun je direct beginnen of kan er worden voorgesteld om een proefdag mee te draaien bij de opdrachtgever.

Wij zorgen ervoor dat alle afspraken tussen jou, Liebr en de opdrachtgever goed worden besproken en op papier komen, zodat hier geen misverstanden over ontstaan. Ook verzorgen wij de correspondentie, de salarisonderhandelingen en alle andere nodige voorbereidingen. Hierbij staan natuurlijk steeds de afspraken die we met jou gemaakt hebben voorop! Het enige wat jij hoeft te doen, is ervoor zorgen dat je een goede indruk achterlaat bij de opdrachtgever.

Interesse? Neem contact op via onderstaand formulier dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

 

 

Inschrijven als (startende) freelancer

Liebr is gespecialiseerd in het bemiddelen van bestaande freelancers maar ook in het begeleiden van personen die graag als freelancer aan de slag willen. Wij helpen u stapsgewijs naar opdrachten als freelancer. Liebr heeft reeds honderden klanten geholpen. Liebr verzorgt de facturatie en heeft een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en een korte betalingstermijn. Het belangrijkste om mee te nemen is: motivatie! Het grootste voordeel volgens onze bestaande freelancers: zelf de eigen uren bepalen!

Liebr biedt een volledige dienstverlening door ondergenoemde werkzaamheden op zich te nemen. Hierbij blijft u zelfstandigheid volledig gewaarborgd.

  • – Debiteurenbeheer
  • – Goedgekeurde modelovereenkomsten
  • – Wekelijkse facturatie
  • – Bemiddeling meerdere opdrachtgevers
  • – Gratis helpdesk

 

Alle freelancers van Liebr zijn zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor de uitgevoerde werkzaamheden. Zaken zoals de werktijden e.d. bespreekt u in samenhang met de opdrachtgever. De freelancer werkt zelfstandig en voert de werkzaamheden uit zoals het hem of haar betaamt.

 

FREELANCER WORDEN, WEL DE LUSTEN NIET DE LASTEN!

U loopt met het idee om voor uzelf te beginnen, freelancer te worden, maar u ziet op tegen wir-war van regels en weet niet waar u moet beginnen? Hoe regel ik mijn administratie, facturen, opdrachten, financiën etc. etc. Dit zijn zomaar enkele vragen waar u mee zit.

Wij, Liebr B.V. kennen freelancers als geen ander en helpen u starten en geven antwoorden op al uw vragen! Onze ervaren specialisten helpen u met het starten van UW eigen bedrijf zodat u risicoloos en verantwoord voor u zelf kunt beginnen zelfs zonder dat u eigen geld hoeft in te brengen!

Wij helpen u onder andere bij:

• Het inschrijven bij de Kamer van Koophandel.
• Aanmelden Belastingdienst.
• Het opzetten en voeren van uw administratie.
• Het aanbieden van opdrachten.
• U maakt gebruik van onze certificeringen.

Bel geheel vrijblijvend met één van onze accountmanagers, hiervoor neemt u contact op met ons hoofdkantoor te Amsterdam: 020-2101377. Of stuur een e-mail aan info@liebr.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

 

LIEBR VRIJBLIJVEND PROBEREN

Via liebr kun je kennis maken met het leven als freelancer. Daarom mag je een keer werken zonder dat je een zogeheten btw-nummer of Kvk-inschrijving nodig hebt. Dit regelen wij via het IB47-nummer. Zie het als een proefperiode. Zodra je proefperiode er op zit en Liebr inderdaad het avontuur blijkt  te zijn waarnaar je op zoek was, helpen wij je verder richting het ondernemerschap.

 

 

 

 

Formulier

Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u direct telefonisch contact, bel dan met de volgende telefoonnummers: 020- 21 01 655 (A'dam) of 010-26 13 363 (R'dam)