* Onderstaand alle openstaande vacatures in de (glas)tuinbouw. Ziet u geen passende vacature? Mail dan uw CV. Wellicht hebben wij alsnog een passende vacature voor u.

Help jij ons team straks de juiste kandidaten voor onze klanten te vinden?
Als je creatief bent in het vinden van nieuwe kandidaten en daarnaast zowel de
Nederlandse/Engelse als Poolse taal in woord en geschrift
beheerst, dan komen we graag met je in contact! Stuur CV en motivatie
naar info@liebr.nl en dan nemen wij z.s.m. contact met jou op!

1. MEDEWERKERS PAPRIKAKWEKERIJ

Medewerkers voor in de paprika’s gezocht!

Voor de omgeving Bleiswijk zoeken wij medewerkers voor in de paprika’s.
Wij zoeken voor ervaren medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Denk jij een aanvulling te zijn voor onze klanten; schrijf je in via het inschrijfformulier of neem telefonisch contact met ons op, dat kan via 020 2101 3772.

2. MEDEWERKERS BLOEMENKWEKERIJ          landelijk

Allround Medewerkers Bloemenkwekerij houden zich dagelijks bezig met het verzorgen en verwerken van de verschillende gewassen zomerbloemen. Gedurende het seizoen heeft ieder gewas zijn eigen specifieke werkzaamheden. Denk hierbij aan het zaaien, planten en machinaal schoffelen van de zomerbloemen. Verder ben jij ook druk bezig met het de gewasbescherming en beregening van de bloemen. Als ze groot, sterk en mooi genoeg zijn worden de bloemen geoogst, verwerkt en klaargemaakt om naar de veiling te gaan.
Natuurlijk kunnen zomerbloemen niet groeien in de winter, daarom ondersteun jij in de winterperiode jouw collega’s in de broeierij. Hier worden bolbloemen op pot geteeld. Alles bij elkaar een zeer afwisselende en uitdagende functie, waarbij jij veel vrijheid krijgt en hier ook mee om moet kunnen gaan.

3. MEDEWERKERS KOMKOMMERKWEKERIJ          landelijk

Halverwege maart gaan de werkzaamheden binnen de komkommerkassen weer van start. Wij zoeken voor die periode ervaren medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Denk jij een aanvulling te zijn voor onze klanten; schrijf je in via het inschrijfformulier of neem telefonisch contact met ons op.

4. MEDEWERKERS KWEKERIJ (TUINBOUW)

In de omgeving van Drunen zijn wij op zoek naar mensen die  graag met hun handen werken als tuinder!

Onze opdrachtgever is op zoek naar nieuwe collega’s die snel kunnen starten. Het allerbelangrijkste voor hen is dat je binnen het team past, bestaande uit 10 andere collega’s. De sfeer en het sociale contact op de werkvloer staat bij deze organisatie erg hoog in het vaandel.

Zijn er eisen aan deze functie verbonden? Nee! Eigenlijk vrijwel niet. Je hoeft geen opleiding of werkervaring te hebben in het ‘groen’. Ze zijn op zoek naar iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt, een no-nonse mentaliteit heeft, flexibel is, fysiek zwaar werk kan verrichten en het niet erg vindt om vieze handen te krijgen.

Wat zijn de bijbehorende werkzaamheden? De werkzaamheden zijn erg afwisselend, bepalend door de drukte en het seizoen. Je zal je voornamelijk bezighouden met teelt werkzaamheden, oppotten, snoeien, schoonmaakwerkzaamheden, heftruck rijden, laad- en loswerk en nog veel meer!

Hou jij van afwisseling, waarbij geen één dag hetzelfde is? Lijkt het je leuk om met je handen te werken en om nog veel bij te leren in de tuinbouw? Laat het ons dan vandaag nog weten en solliciteer! Mocht je nog vragen hebben dan staan wij voor je klaar via mail of 020 2101 377.

5. MEDEWERKERS BLOEMENKWEKERIJ          landelijk

Als Productiemedewerker ga jij je bezighouden met het inpakken van Anthuriums. Ieder gewas heeft zijn eigen handigheidjes, zo ook Anthuriums. Dit moet je even onder de knie krijgen. Wanneer je helemaal ingewerkt bent binnen het bedrijf krijg je ook de kans om in de kas te lopen en blad te plukken. Dit een heel precies klusje en vergt veel verantwoordelijkheid. Het is de bedoeling dat alleen de mooiste Anthuriums uiteindelijk naar de klant gaan.

6. MEDEWERKERS ZOETPUNTPAPRIKA

GEZOCHT: MEDERWERKERS ZOETPUNTPAPRIKA

JIJ:

  • woont in de omgeving Brielle, Maasland of De Lier
  • bent enthousiast en leergierig
  • ervaring in de tuinbouw is niet vereist, maar wel een pre
  • bent in bezit van rijbewijs B en eventueel ook van vervoer
  • beheerst de Nederlandse of Engelse taal

WERKZAAMHEDEN:

  • inpakken zoetpuntpaprika’s
  • oogsten zoetpuntpaprika’s
  • overige voorkomende gewaswerkzaamheden

7. MEDEWERKERS FRUITKWEKERIJ          landelijk

Medewerkers Fruit helpen bij het oogsten van zacht fruit, denk hierbij aan aardbeien, bramen en frambozen. Het fruit wordt geteeld in gootjes, deze hangen een stuk boven de grond. Wanneer het fruit rijp is zorg jij ervoor dat het fruit op tijd geplukt wordt, alleen de beste kwaliteit fruit wordt geoogst. De kilo’s aardbeien, frambozen en bramen die jij wekelijks door je handen laat gaan worden aan het eind van de week opgehaald door de voedselbank of een marktkoopman. Op deze manier ben jij er medeverantwoordelijk voor dat iedereen kan genieten van het heerlijke fruit!

8. MEDEWERKERS PAPRIKAKWEKERIJ          landelijk

Agrarisch medewerkers houden zich bezig met met de oogst van de paprika’s. Bij de oogst van de paprika’s gaat het niet om de hoeveelheid, maar juist om de kwaliteit van de producten. De paprika’s worden na het oogsten in aparte bakken gedaan. Dit moet op een voorzichtige en secure manier gedaan worden, het is niet de bedoeling dat de paprika’s beschadigen. In de grote verpakkingshal worden de paprika’s na de oogst verpakt naar de wensen van de klant. In de rustigere periodes word jij ook ingezet om wat allround klussen op te pakken. Het werk op een kwekerij gaat dag en nacht en 24/7 door, daarom is het belangrijk dat jij openstaat voor het draaien van storingsdiensten, ook in het weekend.

9. MEDEWERKERS KWEKERIJ (TUINBOUW)          landelijk

Algemeen Medewerkers Kwekerij gezocht. Je bent bekend met het werk in de (vollegronds) boomkwekerij. Je bent in staat de ondernemer daarin te vervangen en/of bij te staan in de werkzaamheden die zich voordoen. Poten, enten, stekken, gewasbescherming, rooien, ingazen, frezen en bedienen van andere diverse machines kun je als geen ander en heb jij dan ook goed onder de knie. Je bent ook in staat om aansturing te geven aan andere arbeidskrachten. Interesse? Mail of bel ons dan!