Werkgevers

Liebr biedt orderpickers, magazijnmedewerkers en productiemedewerkers aan als uitzendkracht en freelancer voor werkgevers in heel Nederland. Liebr werkt voor verschillende opdrachtgevers in alle branches op het gebied van eerdergenoemde functies. Wij werken voor het midden- en kleinbedrijf.

Liebr houdt van transparantie, kennis van zaken en een flexibele manier van werken. Liebr werkt niet met ingewikkelde contracten. Wij van Liebr houden niet van verplichte verbondenheid en hebben daarom geen opzegtermijn voor onze diensten. Echter, wij houden wel van professionaliteit. Liebr heeft een vast tarief. Wij geven op het tarief een Laagste Prijs Garantie! Wij hebben lage overheadkosten, lage fees en daar profiteert u van als opdrachtgever. U heeft als opdrachtgever een vaste contactpersoon bij Liebr. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw opdracht via onderstaand formulier of bel of mail voor een afspraak bij u op het bedrijf. U kunt ook via het formulier rechts vrijblijvend informatie per mail ontvangen. Referenties zijn op aanvraag verkrijgbaar. Liebr heeft een groot netwerk en specialistische kennis op het gebied van werving en kan hierdoor in heel Nederland op korte termijn de juiste persoon voor uw bedrijf leveren.

Liebr is tevens volledig gecertificeerd. klik hier voor meer informatie.

“Ondernemen staat gelijk aan problemen oplossen op een innovatieve manier, zonder daarbij het menselijke aspect uit het oog te verliezen!”

UITZENDKRACHTEN
Gebruikmaken van de voordelen van Liebr? Wilt u de omliggende zaken en voorwaarden snel en makkelijk kunnen regelen? Liebr kan u op een snelle manier snel en efficiënt voorzien van uitzendkrachten.

FREELANCERS
Liebr biedt tevens freelancers aan. Wij regelen alle administratieve verplichtingen zoals de overeenkomsten, facturatie en betalingen.

Liebr draagt zorgt voor de urenregistratie en facturatie. Voor de gewerkte uren ontvangt u wekelijks of maandelijks een factuur. Liebr werkt enkel met een beoordeelde modelovereenkomst van de belastingdienst met het oog op de Wet DBA. Daarnaast is Liebr juridisch opdrachtgever en aansprakelijk voor de freelancers (vrijwaringsclausule).

 

Formulier

Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u direct telefonisch contact, bel dan met de volgende telefoonnummers: 020- 21 01 655 (A'dam) of 010-26 13 363 (R'dam)

Formulier

Stuur mij vrijblijvend informatie toe